Ειδικοί Όροι

Παρακαλείσθε να διαβάζετε πάντα τους Γενικούς Όρους Μεταφοράς και τους Ειδικούς Όρους που ισχύουν στη χώρα ή την περιοχή από όπου κλείσατε το εισιτήριό σας.

Όταν κάνετε κράτηση μιας πτήσης με την Air France, αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Μεταφοράς μας για εσάς και τις αποσκευές σας. Οι Ειδικοί Όροι αποτελούν μέρος των Γενικών Όρων Μεταφοράς. Μην παραλείψετε να διαβάσατε επίσης αυτούς τους Ειδικούς Όρους. Οι Ειδικοί Όροι περιέχουν τους ισχύοντες κανόνες που προκύπτουν από τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς, και που εφαρμόζονται ειδικά σε μια χώρα ή περιοχή. Συνεπώς, οι Ειδικοί Όροι ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Διαβάστε το σύνολο των Γενικών Όρων Μεταφοράς

Κράτηση μέσω του ιστότοπου

Μπορείτε να κάνετε κράτηση μέχρι και για 9 επιβάτες ανά φάκελο, ενήλικες και παιδιά. Κάθε ενήλικας μπορεί να συνοδεύει ένα μωρό που ταξιδεύει στα γόνατά του. Η κράτηση επιβεβαιώνεται κατόπιν γνωστοποίησης του αριθμού αναφοράς του φακέλου σας. Ένα email επιβεβαίωσης που περιέχει όλα τα στοιχεία της κράτησής σας θα σταλεί επίσης στη διεύθυνση email που έχετε δηλώσει. Σας εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο χρήστης του διαδικτύου δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης μετά την αγορά των εισιτηρίων.

Τιμές

Οι τιμές που δημοσιεύονται συμπεριλαμβάνουν όλους τους φόρους, με εξαίρεση ορισμένους φόρους αεροδρομίου που μπορεί να εισπράττονται τοπικά. Οι τιμές είναι εγγυημένες μόλις λάβετε τον κωδικό της κράτησή σας.

Επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου

Αν επιθυμείτε να ζητήσετε επιστροφή του αντιτίμου για ένα εισιτήριο που αγοράστηκε μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, επικοινωνήστε κατά προτεραιότητα με το γραφείο αυτό. Το ταξιδιωτικό σας γραφείο έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να προβεί σε επιστροφή του αντιτίμου. Σε περίπτωση δυσκολιών, η εξυπηρέτηση πελατών μας παραμένει στη διάθεσή σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω της σελίδας Επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηλεκτρονική πληρωμή

Για να πληρώσετε ηλεκτρονικά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την τραπεζική σας κάρτα. Η Air France προβαίνει σε πραγματικό χρόνο στην χρέωση της κάρτας. Ανάλογα με τη χώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους πληρωμής, όπως τραπεζική κατάθεση, Apple Pay ή τοπικές μεθόδους πληρωμής. Η πληρωμή είναι απολύτως ασφαλής χάρη στην κρυπτογράφηση δεδομένων σύμφωνα με τις αυστηρότερες δυνατές προδιαγραφές.

Χρήση των εισιτηρίων

Η τιμή της κράτησης ισχύει για ένα εισιτήριο που θα χρησιμοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου, τηρώντας τη σειρά και τις ημερομηνίες της εν λόγω διαδρομής. Σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Μεταφοράς, εάν διαπιστωθεί μη συμμορφούμενη χρήση την ημέρα του ταξιδίου, θα πρέπει να καταβληθεί συμπληρωματικό τέλος στο αεροδρόμιο.

  • Για τις πτήσεις εντός Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης της Μητροπολιτικής Γαλλίας και της Κορσικής), αυτό το συμπληρωματικό τέλος ανέρχεται στα 125 € σε θέσεις Economy και στα 300 € σε θέσεις Business.
  • Για τις διεθνείς πτήσεις, το συμπληρωματικό τέλος είναι 500 € στις θέσεις Economy και Premium Economy, και 1500 € στις θέσεις Business και La Première. (Ή το ισοδύναμο ποσό σε τοπικό νόμισμα).

Συμπεριφορά εν ώρα πτήσης

Ο Επιβάτης ενημερώνεται ότι σε περίπτωση παράβασης του άρθρου 15 (Συμπεριφορά εν ώρα πτήσης) των Γενικών Όρων Μεταφοράς και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 (‘Άρνηση και περιορισμοί στη μεταφορά), ενδέχεται να καταγραφεί στη λίστα με τα άτομα στα οποία έχει επιβληθεί απαγόρευση επιβίβασης στα αεροσκάφη του Μεταφορέα κατ’ εφαρμογή της απόφασης CNIL υπ’ αριθ. 2016-240.